Maria Temponeras folketingsvalg

Tempo i folketinget

Jeg er ikke træt af lokalpolitik. Jeg synes det lokale demokrati er det vigtigste, og at mange flere beslutninger skal tages lokalt, i et ansigt til ansigt demokrati, hvor alle har en stemme. Jeg synes staten har for meget magt, og jeg synes de beslutninger der tages på Christiansborg bærer præg af at politikerne ved magten er alt for langt fra virkeligheden.

Der skal nogle erfaringer fra virkeligheden ind i Folketinget. Men hvem skal gøre det? Nogen yngre eller mere statskundskabsbelæste eller mandlige end mig? Nogen glattere og mere snu, nogen der ligner de andre magtmennesker mere?

Jeg har besluttet at kvinde mig op: jeg er egentlig klar til at tage mine erfaringer og viden og holdninger med til hovedstaden, og slås for det jeg tror på, som I kender mig.
Og hvis nu jeg skulle blive valgt ind denne gang, står min gode makker og suppleant Peter Kjær klar i kulissen til at overtage min plads i byrådet.

Jeg vænner mig aldrig til at se mig selv på billeder, men i går kom en kasse med Tempo gange 1500. Vi er klar til valg i Skanderborg, Odder og på Samsø